Kontrollü normalleşmeyle beraber Milli Eğitim Bakanlığı "Telafide Ben de Varım" programını başlattı ve okullarda çocuk seslerinin tekrar yankılanacağının müjdesini verdi.

Nis

İki yıllık Okul Müdürlüğü görevinde yaptığı özgün çalışmalar ile adından bahsedilen Tunahan KIRIT Hocamıza gerek bahçe düzeni, gerek okul bakım ve onarımı, gerek okul-sınıf eksiklerinin giderilmesi, gerek ders sınıflarının oluşturulması, gerek kütüphane ve mescidi tekrardan yapılandırarak faaliyete geçirmesinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu yaptığı çalışmaları koordineli bir şekilde kısa sürede karşılaması ise vatan, millet, devlet sevgisinin de göstergesidir.

Yolunuz Açık Olsun Tunahan Hocam...

Nis

''Daha yeşil yarınlara..'' diyerek okulumuz bahçesine öğrenciler ile beraber ağaç dikildi.

1/A Sınıfı öğrencilerimizin okumaya geçmesiyle okuma bayramı yapıldı.

Müdür Yard. Mazlum ARSLAN , Sınıf Öğrt. Halime ÇELİK ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimizin ders aralarında stres atıp eğlenebilmeleri için okul bahçemizde yeni oyun alanları oluşturduk. Okul müdürümüz Tunahan Kırıt'a , İlkokul öğretmenimiz Halime Çelik'e , Beden Eğitimi öğretmenimiz Uğur Kızmaz'a  ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul yönetimi ve Uğur Kıymaz hocamızla beraber canlı derslere katılım konusundaki sorunlar öğrencilerden dinlendi.

Sorunların giderilmesi çalışmalarına hız verildi.

Sizleri çok seviyoruz çocuklar!

Ara

Okul müdürümüz Tunahan KIRIT'ın, iletişim araçlarında ve internette yol göstericiliği ile artık daha fazla öğrencimiz "CANLI DERSLERE" katılmaktadır. Bu tutumundan dolayı Tunahan Hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinden Hediye Demir, çevresine örnek olabilecek davranışlarda bulunmaktan ve derslerinde göstermiş olduğu üstün gayretten dolayı "HAFTANIN ÖĞRENCİSİ" olmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, anne ve babasına böylesi çocuk yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.