May

TBMM'nin 103. kuruluş yıl dönümünde, Atatürk'ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun..

Nis

Okulumuzda Ramazan ayında "Ramazan Sandığı" etkinliği hayata geçirildi. Bu etkinlikle öğrencilerimize yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerimiz hatırlatıldı.

Nis

Ramazan Bayramı ile ilgili eğlenceli etkinlik yaptık.Etkinliği yapan şekerini aldı .

Nis

1/A ve 2/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri ile beraber  'Saat, tam saat, yarım saat ve çeyrek saat' konularını işledikten sonra saat modeli yaparak konuyu pekiştirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle günün anlam ve önemini belirten etkinlikler yapıldı.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ HAFTASI İLE İLGİLİ PANO ÇALIŞMASI

Ock

Okulumuzda yaptığımız koçluk çalışmaları velilerin evlerine kadar taşındı. öğretmenlerimiz koçluk yaptıkları öğrencilerin çalışma ortamını gördü ve gerekli tedbirler aldı.

Ock

Okulumuzda oluşturduğumuz kulüpler ile öğrencilerimize keyifli anlar yaşatıyor, okulu benimsemelerini, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bu durum öğrencilerimizin akademik başarısına da olumlu katkı yapmaktadır.

10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları ile ilgili pano

Ara

OKUL BAHÇESİNE ÖĞRENCİLERİN OTURMALARI İÇİN BANK KONULDU.

Ara

Okulumuzda her ay düzenlenen okuma yarışması birincisi, en temiz öğrenci, Deneme birincisi, ayın öğrencisi ve okumaya geçen öğrenci ödüllendirildi.

2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne, teşekkür, takdir, onur ile üstün başarı belgelerin basılı hali ve mezunlara yönelik düzenlenen diplomalar için ilgili okul müdürlüğüne başvurulacak

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri 18 Haziran'da e-Okul'dan erişime açılacak, ardından telafi eğitimi programı uygulanmaya başlanacak

Milli Eğiitm Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde "Yenilikçi Uygulamalara İmkân Sağlanacak" hedefi içerisinde " çocukların kendi bölgelerinin üretim, kültür, sanat ve coğrafi kapasitesini keşfetmesine, bitki ve hayvan türlerini, yöresel yemeklerini, oyun ve folklorünü tanımasına derslerle bütünleşik veya ders dışı etkinlik olarak ağırlık verilecektir" ifadesine yer verilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapmak üzere 19.940 sözleşmeli öğretmenin atama işlemi için 2021 Mart Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve atama Duyurusu yayımlanmış olup bu kapsamda ön başvurular 15-26/03/2021 tarihleri arasında alınmış ve adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 03/05/2021 tarihinde elektronik ortamda ilan edilmişti.